Bericht versturen
aboutus

DEZHOU FEITENG ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENT CO., LTD.

DEZHOU FEITENG ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENT CO., LTD.
1
DEZHOU FEITENG ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENT CO., LTD.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: Feiteng
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van het de Wegenbouwmateriaal van Dezhoufeiteng, Ltd, in 2013 wordt gevestigd, het geregistreerde kapitaal van 10 die miljoen RMB, in Economische Ontwikkelingsstreek wordt gevestigd van Wucheng-Provincie, Dezhou-Stad, Shandong-Provincie, behandelen een gebied van 3.670 vierkante metersworkshop, hebben wordend één de professionele fabrikant die zich in het produceren van wegenbouwmateriaal dat specialiseert.

 

Met geschikte vervoerstoegang, vergt het rond 5 0 minuten van Dezhou-het Station van het Oosten met hoge snelheidstrein aan onze fabriek door auto, onze hoofdproductdekking vijf reeksen, zoals Bitumen Smeltend Materiaal, Bitumentank, het Materiaal van het Emulsiebitumen, Gewijzigde Bitumeninstallatie en Bitumenverspreider.

 

In de loop van de jaren, besteedt onze fabriek veel aandacht voor de kwaliteitscontrole, ook begaan wij om onze klanten die door onze ontwerp, het testen, productie en kwaliteit voortreffelijkheid tevreden te stellen, het productieniveau stap voor stap verbeteren. Met meer dan 1 0 jaar het internationale van de handelservaring personeels, konden de klanten zeer snelle actie en professionele reactie krijgen. Zoals aanhangend de kern van klantenbehoeften, constant vernieuwende ideeën en het ontwikkelen van nieuwe producten, terwijl het dienen van klanten bij hart, tot dusver hebben wij een stabiele handelssamenwerking op lange termijn met binnenlandse en buitenlandse klanten ontwikkeld.

 

Bovendien hebben onze producten uitgevoerd naar cliënten allen. Wij stemmen in OEM en ODM ook met orden. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of zoekend nieuw wegapparaat voor uw toepassing, zijn wij bereid om onze juiste oplossing voor uw projecten te verstrekken.

Geschiedenis

China DEZHOU FEITENG ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

China DEZHOU FEITENG ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

Dienst

Onze fabriek, DEZHOU FEITENG ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENT CO., LTD., is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bitumen apparatuur, kunt u als hieronder,

 

1, Ontwerp tekening als uw vereiste

 

2, De oplossing van de apparatuur als uw werkelijke toestand

 

3Kwaliteitstoerusting als uw bestelling

 

4, snelle reactie als uw tijd

 

5, snelle levering als uw vraag

 

6Volledige garantie zoals u verwacht.

 

Kwaliteitsproduct, snelle reactie en kostenbesparing.

 

 

Ons Team

China DEZHOU FEITENG ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens